bad uppdate

var ju ett jävla tag sedan jag skrev men har inte haft tillgång till någon dator.

Sky har en viloperiod just nu och har vilat i en vecka idag, ska troligtvis sätta igång henne lite lätt imorgon men får ser hur det blir :)


världens bästa (L)

besök

På söndag kommer även Skys ägare och hälsar på, kulkul :)

fredag

Idag ville min lilla bebis inte gå ut i hagen och jag förstår henne verkligen! snön har börjat smälta på gången mellan hagarna så dom sjunker ner till knäna där stackarna :/ Så vi bytte hage på frosty och sky och då gick det bättre :)
Longerade henne i paddocken idag och det var en piggelin till ponny jag hade, från början hoppade hon runt som ett jävla tok och hade sviiiiin snygga steg i traven :'D sedan lugnade hon ner sig och skötte sig super.
Trodde hon blivit lite trött men inte då, på hemvägen taktade hon hela tiden och ville inte alls skritta ;) knas.

Ska snart åka till stallet och släppa in hästarna plus ge dom käk, har även morgonjour imorgon bitti men ska ut ikväll ändå, hehe jag får fan vara trött :)


ridbilder

Hittade tre till bilder nu när jag rensade kameran så det kommer några till, dock ridbilder nu :)




hehe snygg stil du har sky ;)


bilder

Några bilder på min bäbis :D







skys nya pojkvän, elliot ;) Dock är det han som vill pussas och inte hon :O



Film

http://www.youtube.com/watch?v=lOFtct2-_kk

En film från ett pass i ridhuset förra veckan, hon var verkligen jätte duktig!

inte uppdaterat

Ska börja skriva här igen, för min egen skull. Det är så roligt att kolla tillbaka i tiden hur det gick då osv och se vad man förbättrat :)

Idag tog jag och bebis en långprommis runt västbo i det otroligt härliga vädret! Det uppskattades av både mig och henne kan jag lova. Ska börja göra en sån här promenad en dag i veckan, mest för min egen skull eftersom jag behöver röra på mig och det är så mycket roligare när jag har med mig hästen :)
Sen fixade jag klart stallet, tog tag i saker som man oftast skjuter lite på hehe. Tog mig verkligen tid att mocka ren hela boxen och sen bäddade jag om med massa mysigt spån :') Ställde mig sedan och mockade hagen som är rent ut sagt omöjligt.. ju mer jag mockar ju mer bajs blir det (känns det som) sen är det omöjligt att köra kärran ifrån hagen då snön börjat smälta upp och då kör jag bara ner i massa gropar.. aja, Pappa får hjälpa mig riktigt någondag ;)

Imorgon ska hon troligtvis vila igen, men kanske tar en promenad då med, får se :)


världens sötaste <3


galen ponny

Åkte till stallet runt fyra tiden, red till ridhuset med Denise.

Från början var ponnyn min helt galen, hoppade runt och flög upp i luften för minsta lilla, haha!
Sedan lugnade hon ner sig och jag tyckte att ridpasset flöt på riktigt bra idag :) Galoppfattningarna var super verkligen, kunde ta klockrena fattningar från skritt till och med!
Ibland fick hon fnatt i galoppen och stack iväg menmen är man pigg så är man ;)
Red kanske bara i ca en halvtimme idag men är riktigt nöjd!
Fixade klart hästen och allt i stallet och for sedan hem.

Imorgon får hon vila men åker upp dit och pysslar med henne plus mockar och allt dedära.


<3


Tisdag

Gav hästarna lunch och eftermiddags käk today, gick finfint! Fick hjälp av Fanny på lunchen (Y)

Medans sky åt vid fyra tiden så mockade jag och fixade lite i stallet, bla städa ordning lite i hyllorna och satt upp namnlappar på skåpen. När hon ätit klart så tog jag in henne, då borstade jag, friserade manen och lite såna grejer. Satt sedan på täcket igen och tog en promenix bort mot västbo . Det blåste och snöade som tusan så jag hade en riktigt pigg ponny, hon blev rädd för en pressening och hoppade då runt mig som en galning och kickade,bockade och stegrade samtidigt ;) Knasig polle . Tog bara en kortpromenad så hon skulle få röra på sig lite.

släppte sedan ut henne och fixade klart stallet.


inte uppdaterat

Har inte haft någon ork, tid eller lust att skriva på några dagar så det fick bli så.

Flyttade ju som sagt lillan i lördas, det gick jätte bra :d red henne innan och hon var helt galen, i vissa stunder var hon super fin men hon var som sagt crazy mesta tiden av ridpasset ;)

Idag red jag henne i paddocken på ridskolan, hon var pigg och gnäggade som tusan men hon var skit fin i både skritten och traven, traven speciellt! Jätte mjuk i munnen, höll en fin form och trampade på bra! Tog inte så mycket galopp men några fattningar blev det och även det gick bra. Stog och pysslade om henne länge efteråt och sen fick hon gå in i boxen och käka massa mat!

/julia

RSS 2.0