Första dagen.

Tänkte skriva om hur det gick när vi hämtade Skylark idag :)

Jag och fanny började med att åka upp till stallet och hämta alla saker som behövdes.
Sen krånglade bilen och kom inte upp för cerpentin backen så vi fick byta bil i sista sekund och låna Lennys istället, jätte snällt av honom verkligen! Men tillslut så kom vi iväg iaf. Var väl framme runt halv ett och då mötte vi upp susanne och skrev på kontraktet :)
Sen tog vi in en glad Sky ur hagen, Pysslade om henne och satte på grejerna och sen var det dags att lastas!
Det gick mycket bättre än vad vi förväntat oss. Efter kanske fem minuter stog hon där inne och åt och var hur nöjd som helst ;) Vägen hem gick också väldigt bra eftersom hon stog snällt hela tiden!
Väl framme så var hon nyfiken på vart hon var och blåste upp sig rejält. Sputnik som var den första som såg henne och han kunde inte släppa henne med blicken,haha :D
Sen tog vi in henne i stallet osådära, och efter kanske en kvart släppte vi ihop henne med tian. Det gick finfint och dom vart bästisar på en gång :D Hon vart lite sur när han kom för nära och skrek som en mus! Haha det låter skit gulligt ;)
Iaf så fick dom stå och vänja sig lite och senare släppte vi ihop henne med dom andra. Det gick också bra :D Timon vart dökär och följer henne vart hon än går, miilawa och sacke bryr sig inte alls, tian har dock blivit sur för att han inte får komma i närheten av henne, och tatiana är väl den enda surpuppan då :D Skulle anfalla henne o grejer men det är tur Sky går bort då iaf!

Nämen Sky verkar hur nöjd som helst och det är ju det viktigaste :D Imorgon är planen att jag ska longera henne lite i paddocken och gå en lite promenad med henne och sen på onsdag blire att skritta ut med fanny och sacke tror jag :) Hoppas det går bra :D


Nu kommer det lite bilder.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0